May 30, 2020 2:32 PM

Home is a feeling

În perioada cea mai gravă a pandemiei am locuit timp de 2 luni și jumătate împreună cu părinții mei, acasă. N-am mai stat atât de mult cu ei de mai bine de 15 ani. Am descoperit cât ne-am schimbat fiecare, cât de diferite ne sunt opțiunile acum, dar și cum e să reînvenți să cunoști un om drag, să trăiești alături de el. Deși am fost întotdeauna foarte bine conectați, iar ei mi-au fost cei mai de nădejde parteneri și susținători, perioada asta ne-a apropiat și mai mult.

Viața la țară reușește să te reconecteze cu natura, cu pământul, cu acele lucruri simple pe lângă care treceam prea în fugă în ultima vreme.

Voi păstra primăvara lui 2020 ca pe o oprire într-un mirador în care am privit la 360 de grade pământul și magia lui, oamenii dragi și ceea ce contează.

Natura își are propriile mecanisme reglatoare. Acum, întoarcerea la a ne practica meseria devine un drum incert, în care trebuie să reînvățăm limbajele, să ne adaptăm la noile condiții, să acceptăm sau nu noile provocări. Cert este că pofta pentru artă, emoția sălilor, senzațiile trăite cot la cot cu cei de lângă tine sunt țesute în materialul intim al oamenilor de teatru, greu de schimbat, deloc ușor de răsturnat.

Și poate, totuși, toate vor trece cât de repede...

PIESE ORIGINALE

AMPLEXUS

DINGO DOGS

DRAG