„Bună seara, domnule Wilde! este un exemplu perfect de comedie bine făcută. Bazat pe acțiunea din „Ce înseamnă să fii Onest?” de Oscar Wilde, musicalul imaginat de Henry Mălineanu și Eugen Mirea a avut un real succes de public cu toate montările sale de până acum
Revenirea în vizorul lumii teatrale românești, prin montarea sa la Teatrul Evreiesc de Stat, impune o revizitare estetică a universului victorian ironizat de piesă, regia speculând un joc secund, care citește subtilitățile acestei comedii de moravuri și îi acordă un plus valoare.
O societate plină de morgă nu poate apărea decât reactiv, detaliu ușor de reperat și azi, căci despre nenumăratele noaste măști ne va vorbi spectacolul.
Toate astea sunt acompaniate de cea mai molipsitoare muzică.”
Andrei Măjeri
Producție a Teatrului Evreiesc de Stat
Lady Bracknell: Maia Morgenstern / Arabela Neazi
Oscar Wilde: Darius Daradici
Algernon Moncrieff: Andrei Miercure
Jack Worthing: Ionuț Grama
Gwendolen Fairfax: Lorena Luchian
Cecily Cardew: Alexandra Murăruş
Miss Prism: Geni Brenda Vexler / Viorica Bantaș
Preotul Chasuble: Mihai Prejban / Veaceslav Grosu
Majordomul Merriman, Lane: Nicolae Botezatu
după piesa „Ce înseamnă să fii Onest?” de Oscar Wilde
regia: Andrei Măjeri
decor: Irina Moscu
costume: Lucian Broscățean
coregrafia: Attila Bordás
co-repetitor: Bogdan Lifșin
video design: Andrei Cozlac
light design: Cristian Petru
asistent costume: Carmen Cherecheș
styling: Raluca Popa
foto: Oana Monica Nae, Augustina Iohan
afiș: Marcos Guinoza
Festivalului Internațional de Teatru „FEST(in) pe Bulevard”, 2019, Premiul pentru Cea mai bună regie
16 octombrie 2019 - FestIN pe Bulevard, Teatrul Nottara, București
"Andrei Măjeri preia frâiele acestui spectacol din postura de regizor și picură un strop inspirat de modernism în stilul lui Oscar Wilde. Se simte cum, prin indicațiile sale, își potențează actorii și le dă frâu liber la joacă și la voie bună, ținându-i însă și aproape de text și de intențiile sale regizorale. Rezultă un spectacol care te relaxează, care te amuză și care te invită preț de vreo două ore și jumătate să iei parte la toate isprăvile personajelor de pe scenă."
"Mi s-a părut reușit felul în care regizorul a ales să ducă musicalul într-o notă burlescă, cu accente de vodevil. Mă gândesc aici bunăoară la jocul crinolinelor, ce trimite mai mult la epoca libertinajului secolului anterior, al unei Franțe lejere de secol al XVIII-lea, decât la rigoarea perioadei victoriene din Anglia."
Maria Gabriela Constantin: Viața între bunbureală trivială și iubire sinceră, Amfiteatru.ro
"Aveam pe scenă, în faţa noastră, o trupă tânără care evoluează cu entuziasm şi talent, într-o montare nouă, proaspătă, antrenantă. (...) Trupa de actori foarte tineri sub coordonarea inspirată a regizorului Andrei Măjeri, în decorul foarte funcţional al Irinei Moscu, actori şi actriţe îmbrăcaţi în costume de o eleganţă fără cusur (am remarcat şi discrete elemente din costumaţia tipic evreiască masculină, combinate cu eleganţa preţioasă a costumelor de secol XIX, purtate la curtea Reginei Angliei)"
Ileana Perneș Dănălache: Weekend-ul devoratorilor de musical, magnanews.ro